КАКО БИ БИЛО ДА ЗАРАБОТУВАТЕ ДОДЕКА ГЛЕДАТЕ ТВ?

Што е @MEDIA

All in one box

@media box е првата мултимедијална ТВ кутија дизајнирана за домашна забава каде што можете да гледате ТВ, филмови или ТВ емисии од вашите омилени провајдери и да бидете платени за секоја реклама која ќе ја видите.

Благодарение на нашето партнерство вие можете да добиете провизија на вашата трансакциска сметка (со платен персонален данок) но и дополнителни поволности за вашето гледање.

Нашата цел е @media box да биде достапен во секое семејство и тоа комплетно БЕСПЛАТНО.

Интернационалната групација со седиште во Лондон управува со глобална лојална програма која нуди многу атрактивни придобивки за купувачите, трговците на мало и давателите на услуги.

Купувачите можат да уживаат во различни придобивки со секое купување од нашите трговските партнери кои имаат склучено договор со оваа групација без разлика дали купуваат онлајн или во продавница.

За возврат, партнерите имаат корист од ефикасните програми за лојалност на клиентите, кои им помагаат да ја зголемат нивната видливост и продажба. 

Повеќе од 15 милиони клиенти и 150.000 партнери во 57 држави веќе ја користат оваа програма.

КАКО РАБОТИ

Поврзете се, гледајте и бидете платени

  • инсталација

  • Изберете провајдер

  • бидете платени

Едноставна инсталација

Само поврзете го вашиот ТВ уред, играчка конзола или ТВ ресивер со @media box преку HDMI кабел.

Купете го омилениот продукт со еден клик

Ако ве интересира прикажаната реклама, едноставно префрлете се во режим на поделен екран.

Во случај да сакате да купите производ од огласот што го гледате, едноставно притиснете го копчето PURCHASE на вашиот далечински управувач и притиснете го повторно за да ја потврдите одлуката за купување.

ПРИЛАГОДЛИВО

Можете да ги поставите сите реклами целосно според вашите желби.

Според вашите потреби

Поставете ги параметрите избирајќи ги вашите интереси и колку често сакате да гледате реклами.

@media box ќе одговори со прикажување на совршените реклами за вашите потреби.

ИНФОРМАЦИИ ЗА БИЗНИС СОПСТВЕНИЦИТЕ

Мал буџет, големо влијание

Како сопственик на бизнис, можете да ја користите моќта на @media box за да го промовирате вашиот бизнис локално, ширум земјата или глобално.

Мал буџет? Не плашете се!

Вашата реклама ќе биде видлива во вистинско време и кај вистинската публика, без разлика колку е голем или мал вашиот буџет. Ќе платите само тогаш кога вашиот оглас ќе биде виден.

  • Обратете се на целната група поединечно
  • Изберете регионално, локално или глобално
  • Плаќајте само кога рекламата е видена
  • Рекламирање секогаш во вистинско време и на вистинско место

Контактирајте не за да дознаете повеќе на: contact@besplatno.mk

или на тел: +389 78 466 400 Борислав Драганов

@MEDIA VIDEO

Забавувајте се, заработувајте и уживајте во вашата @media box!

Најнови вести

Навиките за гледање видеа се менуваат, но ТВ останува крал на домашната забава

Традиционалното гледање телевизија и однесувањето на публиката се променија со текот на годините.

Ова не се однесува само на тоа колку ТВ гледаат луѓето на дневна основа, туку и на содржината што ја консумираат преку ТВ...

Прочитај повеќе...

Глобална корпорација се придружува на @media во силно партнерство

Возбудени сме што можеме да го објавиме нашето партнерство со оваа групација.

Оваа соработка ќе резултира со создавање платформа која ги поврзува купувачите со бизнисите и трговците, кои се рекламираат на @media.

Прочитај повеќе...